17/12/11

FACEBOOK BAHASA JAWA


1.                  Cara Cepet Ndeleng Fotone Kanca ing Facebook

Kanca-kanca sutresna facebook ta ? Iki kita wenehi tips sethithik kanggo para facebooker .
Kerep kita mbuka facebook lan pengin ndeleng gambar profil utawa gambar-gambar liyane kang diupload kanca kita ing facebook-e, nanging gambare clik-cilik ya ? Yen kepingin gambare gedhe, coba wae nginstall add-ons kanggo firefox/opera iki, mula dheweke bakal otomatis nggedhekake gambar Profil Miniatur lan Album Foto ing facebook.


            Gambar Facebook sing cilik cilik kuwi ndadekake kita rada kangelan jroning ngidentifikasi kanca-kanca wis tau kita kenal. Mula katimbang ngeklik link facebook-e engga ngenteni ganti menyang halaman sabanjure lan ndeleng foto profile kang luwih gedhe, kita cukup migunakake PhotoZoom.
            Sawise nginstall addon PhotoZoom, mula kita ora perlu gawe konfigurasiapa wae. Nalika ndeleng foto, bakal luwih produktif yan kita migunakake zoomFoto kanggo ndeleng gambar ukuran luwih gedhe.
            Bab iki cukup nguntungake kita kanggo ngliwati gambar kang pengin kita deleng siji-siji saenggo ngirit wektu lan bandwidth. Yen pengin download Facebook PhotoZoom, kanggo firefox-chrome bias ing https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/125440  utawa  https://chrome.google.com/extensions/detail/elioihkkcdgakfbahdoddophfngopipi.



2. Kesimpulane :
    Kanggo nggawe Foto Profile ana Facebook luwih gedhe tanpo kudu ngeklik link-e, kita kudu ngedownload aplikasi PhotoZoom.

0 komentar:

Poskan Komentar | Feed

Poskan Komentar

Mengatakan :



Adsense Sesat !

Music Sesat !

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info
 

Negara - Negara Sesat !

Status Blog Sesat !

Letak Orang Sesat !

Sepdhyo Wahyu's Blog Copyright © 2009 Premium Blogger Dashboard Designed by SAER